De ce merita sa iti faci un abonament stomatologic?

dentalimplant

Pentru americani, cel mai important beneficiu pe care il pot obtine de la un loc de munca este asigurarea stomatologica. Dintii sunt foarte importanti, nu doar din punct de vedere estetic si functional, ci si din punct de vedere al sanatatii. O cavitate bucala cu probleme poate duce la imbolnavirea unui numar mare de organe si la agravarea bolilor.

Din pacate, romanii nu acorda o atentie atat de mare igienei dentare iar acest lucru se vede in statistici:

  • Mai putin de 35% dintre romani au vizitat stomatologul in ultimul an. In comparatie, 80% dintre suedezi merg la stomatolog cel putin o data pe an;
  • Doar 30 % dintre romani au toti dintii naturali;
  • Doar 14% dintre cei care au dinti lipsa i-au inlocuit;
  • Romania este tara care consuma cele mai multe alimente ce pot cauza probleme dentare;

Din fericire, exista solutii cu ajutorul carora problemele dentare ale romanilor pot fi rezolvate. In comparatie cu alte tari, avem servicii stomatologice foarte ieftine, indiferent ca este vorba despre simple plombe sau despre operatii complexe, cum ar fi implanturile dentare. Indiferent ce problema ai avea, o poti rezolva cu destul de mare usurinta in aproape orice cabinet stomatologic.

Cel mai bine insa, este sa previi. Daca nu vrei sa faci parte din statisticile cu persoane ce au probleme dentare, este indicat sa mergi frecvent la stomatolog pentru verificari de rutina. Acest lucru te poate scuti de costuri foarte mari in timp si iti poate oferi o multime de avantaje:

  • Zambet foarte frumos;
  • Capacitatea de a mesteca orice, oricand;
  • O educatie serioasa in ceea ce priveste igiena dentara.

Cum din proprie initiativa foarte putini romani merg anual la stomatolog, este recomandat un abonament dentar. Sunt din ce in ce mai multe si odata platite il obliga pe beneficiar, cel putin din punct de vedere moral, sa mearga la dentist. Un abonament poate sa contina curatari profesionale, interventii dentare si controale, care te scutesc de cheltuieli foarte mari.

Cei de la Britishdentalplace.ro ofera astfel de abonamente, reusind sa puna un umar puternic la constructia educatiei in igiena dentara. Este bine, asadar, sa incerci o astfel de solutie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *