Tabla neagra – utilizata in diverse domenii

Tabla neagra – utilizata in diverse domenii

 

Depo Materiale Constructii pune la dispozitia dumneavoastra o intreaga gama de produse special concepute pentru domeniul constructiilor. Astfel, pe site-ul oficial al magazinului online gasiti produse de toate tipurile la preturi imbatabile.

Astazi o sa vorbim despre produsele din tabla, mai exact despre tabla neagra, un produs pe care magazinul online Depo Materiale Constructii il comercializeaza special pentru dumneavoastra. Produsul se gaseste in diferite forme si dimensiuni, iar in functie de solicitarile din partea clientilor, acestea pot fi debitate si indoile, conform specificatiilor oferite de client. 

Sa vedem cateva informatii despre tabla neagra.

Tabla neagra

Ei bine tabla neagra laminata este realizata din otel inoxidabil, ce este incalzit la o temperatura care depaseste recristalizarea, urmata ulterior de rulare si presare suucesiva pana la obtinerea grosimii aferente. Dupa intreg procesul rezulta un material flexibil si deloc casant. Produsul are o rezistenta si o ductibilitate pe masura asteptarilor, iar randamentul asemenea. Unde poate fi utilizata tabla neagra?

Utilizari ale tablei negre

Tabla neagra poate fi utilizata in: 

  • Constructii si confectii metalice;
  • Constructiile navale;
  • Industria masinilor; 
  • Constructia cazanelor si a recipientilor sub presiune;
  • Productia rafturilor metalice si a containerelor. 

Caracteristici tehnice ale tablei neagre:

Ca orice alt produs tabla neagra prezinta anumite caracteristici tehnice, pe care fiecare producator le are mentionate fie pe site-ul oficial, fie chiar pe eticheta aferenta fiecarui produs in parte. Acelasi lucru este valabil si in cazul tablei negre. Asadar, tabla neagra este de doua tipuri

  • Tabla neagra medie laminata la cald;
  • Tabla neagra groasa laminata la cald.

Conform anumitor standarde. Ce inseamna asta?

Ei bine acele standarde au rolul de a mentiona tolerantele dimensiunilor pentru tablele laminate la cald din oteluri nealiate sau aliate. 

Important este sa cunoasteti si diferentele aferente tipurilor de material din otel inoxidabil, tipul laminarii, dar cel mai important avantajele pe care le au in ceea ce priveste proiectul pe care il aveti. 

Sa vedem ce este tabla neagra laminata la cald

Tabla neagra laminata la cald

Ei bine, asa cum mentionam si in randurile de mai sus tabla neagra laminata la cald este fabricata din otel incalzit care depaseste fara doar si poate temperatura de recristalizare si in urma caruia rezulta un material extrem de flexibil si deloc casant. Este un material foarte rezistent si excelent pentru constructii. De asemenea, tabla neagra este ideala pentru constructiile in cazul carora specificatii precum: grosimea, puterea si capacitate de formare sunt importante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *