De ce unul si nu doua!

De ce unul si nu doua!

Cand a trebuit sa cumpar un televizor nou pentru fratele meu, am intrat pe site-ul magazinului online Dwyn. Acesta detine o gama foarte mare de televizoare de inalta calitate, la preturi foarte convenabile. Initial, doream un televizor mic cu o diagonala care sa nu fie mai mare de 80 de cm. Dar, cand am vazut toate produsele lor, am decis ca putem cumpara unul chiar mai mare, deoarece preturile sunt rezonabile si, avand in vedere transportul gratuit, vom mai achizitiona inca unul.

Astfel, am cumparat 2 televizore de inalta calitate, unul fiind Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50MU6102, 4K Ultra HD iar celalat Televizor LED NEI, 101 cm, 40NE5000, Full HD.

Ambele televizoare sunt impecabile, deoarece apartin familiei de televizoare moderne, iar televizorul LED Smart Samsung este nemaipomenit pentru meciurile de fotbal. Datorita faptului ca detine o diagonla de 125 de cm, este o placere sa privesti campionatele de fotbal sau stirile de dimineata.

Televizorul LED Smart Samsung, 125 cm, 50MU6102, 4K Ultra HD este un gadget foarte util la casa omului, deoarece, printr-o singura telecomanda, utilizatorul reuseste sa programeze atat setarile de baza ale televizorului cat si navigatul pe internet. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult la televizorul Smart Samsung, 125 cm, 50MU6102, 4K Ultra HD a fost posibilitatea de a contrala totul prin intermediul aplicatiei SmartView de pe telefonul mobil.

Televizorul Smart Samsung 50MU6102 beneficiaza de detectare automata, ce indentifica toate dispozitivele introduse in cel mai scurt timp. Este o functie foarte utila in special atunci cand introduci mai mult de un USB in slot-urile sale.

Consider ca Dwyn este cel mai avantajos magazin de unde poti sa cumperi electrocasnice de inalta calitate, la un pret foarte convenabil.

Recomand produsele Dwyn ca fiind printre ele mai avantajoase, datorita calitatii si a preturilor convenabile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *