Crossfit, disciplina perfecta pentru rezultate rapide

cross

In ciuda eforturilor pe care le depui, bati pasul pe loc si nu reusesti sa ajungi la silueta perfecta mult visata? Kilogramele se incapataneaza sa ramana pe loc? Vrei sa iti accelerezi antrenamentele cumva?

cross

Pe scurt, vrei sa faci sport, sa te misti putin dar eficient pentru a slabi. Ramane sa iti alegi activitatea. Clasicul deja jogging, pilates sau zumba? Nu? Ce ar fi sa incerci disciplina sportiva Crossfit? Se spune ca este perfecta pentru a slabi.

Despre ce este vorba? Este vorba despre o disciplina foarte complexa si foarte intensa, ceva intre fitness si cross, in care sunt imbinate savant mai multe elemente precum anduranta, exercitii pentru agilitate, pentru muschi sau echilibru. Este un sport care te va solicita foarte mult din punct de vedere fizic, care a fost inventat de catre un gimnast olimpic la sfarsitul anilor ’70.

Care este obiectivul sau? Sa stimuleze si sa intareasca activitatea cardio si muschii fara sa neglijeze insa supletea sau coordonarea. Deci la baza sa sta un trio mai mult decat castigator- gimnastica, halterofilie si cardiotraining. Este deci o activitate foarte intensa care numai monotona nu e, fata de alte discipline.

Iar beneficiile acestei discipline sunt numeroase, pe langa faptul ca vei avea cu ajutorul ei o silueta de vis. Partea de cardio te va ajuta sa lupti contra bolilor cardio-vasculare si posturile te ajuta sa lupti contra durerilor de spate.

In plus, crossfitul este disciplina care te va ajuta sa iti stimulezi metabolismul. Te vei antrena cu greutati, vei face miscari de gimnastica, de sprint, vei alerga si iti vei lucra in profunzime toti muschii.

Este un veritabil cocktaul energic, dar un cocktail la care poate apela toata lumea. Toti muschii sunt solicitati iar timpii de pauza sunt foarte scurti. Exercitiile variate si ludice vin unul dupa altul iar incurajarile vin din partea grupului. Iar acest sport este cea mai buna idee pentru persoanele care nu prea au mult timp la dispozitie. 20 de minute sunt de ajuns pentru cea mai eficienta sedinta. Intr-o ora de crossfit vei reusi sa arzi pana la 900 de calorii. Antrenandu-te in mod regulat, vei reusi sa iti sculptezi corpul, sa iti ameliorezi conditia fizica si sa iti tonifici silueta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *