Apa de vinete este cea care te ajuta sa slabesti!

Aubergines-500x325

Legumele au facut parte mereu din cadrul unei alimentatii echilibrate. Iar vanata nu face exceptie de la regula. Este o leguma mediteraneana prin excelenta, o leguma care contine foarte putine calorii si care se asociaza cel mai adesea cu uleiul de masline. Gurmanzii o adora alaturi de marinate sau de un ghiveci de legume plin de savoare.

Aubergines-500x325

Vanata are insa cele mai pretioase atuuri atunci cand vine vorba despre slabire. Datorita absentei aproape in totalitate a lipidelor sau a zaharului, vanata este un aliat excelent atunci cand vine vorba despre sculptarea siluetei in mod durabil.

Cu doar 29 de calorii pe 100 de grame, vanata este o vedeta in cadrul unui regim de slabire. Are calitati nutritionale exceptionale. Este compusa in cea mai mare parte din apa dar si din fibre si are un nivel ridicat de vitamine si de minerale. In plus, are o mare puetere antioxidanta. Vitaminele E, potasiul, sodiul, acidul folic si magneziul sunt cei care pot arde grasimile si au o actiune depurativa, diuretica si detox. In plus, are o actiune benefica atunci cand vine vorba despre alungarea senzatiei de foame sau despre retentia de apa. Consumul de vanata impinge organismul la detox, ameliorand functiile metabolice.

Vanata mai are virtuti miraculoase si atunci cand vorbim despre stimularea tranzitului intestinal sau scaderea nivelului de colesterol rau sau a zaharului din sange. Este foarte eficienta mai ales atunci cand vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen. O cura de sapte zile cu apa de vinete este extraordinara in acest sens. Nutrientii din vanata sunt foarte eficienti pentru a arde grasimea abdominala.

Cum se prepara apa de vinete? Pune la macerat o vanata timp de 24 de ore in jumatate de litru de apa fierbinte. Vei obtine o bautura foarte bogata in fibre si antioxidanti, de mare ajutor pentru a arde caloriile si grasimile si pentru a elimina lipidele nocive.

Bea aceasta apa toata ziua la care mai poti adauga suc de lamaie inainte de mese. Daca vei renunta la grasimile din alimentatie si la alimentele rafinate vei obtine cele mai durabile rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *