Top sapte sporturi care te ajuta sa arzi grasimea

Sa faci sport este un lucru foarte bine, dar sa arzi un maximum de calorii este un lucru excelent. Care sunt cele mai eficiente sporturi care te ajuta sa arzi calorii si grasimea intr-un timp record?

Pentru a-ti afina silueta si pentru a scapa cat mai eficient de kilogramele in plus care iti dau batai de cap unele activitati sportive sunt mult mai eficiente decat altele. Body attack, TRX, pound…. Iata cateva dintre ele.

Body attack. Cele care adora activitatile colective din sala de sport, vor adora si aceasta disciplina. Vei executa o multime de exercitii pe un ritm sustinut si pe o muzica foarte antrenanta. Te vei misca intr-un ritm foarte energic si vei transpira foarte tare. Un curs cardio prin excelenta care te va ajuta sa slabesti, sa iti maresti rezistenta si sa iti intaresti inima.

Pound. Este vorba despre o noua disciplina venita direct din State care deja are o multime de adepte. Cele care adora activitatile insolite si ludice vor fi incantate cu siguranta. Este un mix de percutii, de dans si de cardio, unde vei depune un efort foarte intens

TRX, ideal pentru abdomen. TRX sau Total Rezistance Exercice este un curs de fitness /cardio care se axeaza pe intarirea musculara a centurii abdominale. Vei transpira foarte tare, vei arde grasimea din jurul abdomenului, vei arde un maximum de calorii si iti vei tonifica muschii profunzi ai abdomenului.

Dansul pentru partea de sus a corpului. Daca vrei sa iti lucrezi partea de sus a corpului, dansul este activitatea ideala. Iar miscarile cardio nu se lasa nici ele mai prejos. Poti arde intre 500 si 700 de calorii pe ora.

Jogging. Ce poate fi mai simplu de atat? O activitate simpla dar foarte eficienta atunci cand vine vorba despre arderea de grasimi.

Ciclismul. O acitivitate care te va ajuta sa elimini foarte multe grasimi si foare multe calorii daca o practici foarte intens. Un rezultat satisfacator se obtine cu macar 20 km p pe ora.

Voley-ball pentru fese. Este un sport care iti va permite sa iti afinezi picioarel,e si fesele optimizand in acelasi timp arderea de grasimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *