Care sunt sporturile care te ajuta sa arzi cele mai multe calorii?

regime-calorie-trail-729x350

Te simti bine in corpul tau dar totusi vrei sa ajungi la o silueta perfecta? Ai cativa colacei sau cateva kilograme in plus care te incomodeaza? Daca ai nevoie de o modalitate rapida de a-ti sculpta corpul inainte de a pleca in vacanta iti venim in ajutor si iti prezentam care sunt cele mai recomandate sporturi pentru a arde cat mai multe calorii.

regime-calorie-trail-729x350

Pe care il vei alege?

Boxul/artele martiale. Boxul este o disciplina sportiva foarte intensa dar perfecta pentru  a scapa de kilogramele in plus care te incomodeaza sau pentru a-ti tonifia corpul. Poti arde intre 500 si 700 de calorii pe ora, in functie de greutatea pe care o ai. Foarte repede vei deveni la fel de agil ca si Mike Tyson.

Bootcamp. Bootcamp nu se potriveste chiar tuturor. Este o activitate destul de dificila care combina mai multe discipline in care vei fi mereu in miscare. Punctul sau pozitiv- cel mai adesea se practica in exterior. Un alt avantaj- se practica in grup. Deci este mai usor sa va motivati una pe alta. In plus, vei reusi sa arzi in medie 600 de calorii pe ora. Te-am convins?

Inotul. Ar putea fi un sport de vis pentru multe dintre noi. Se poate practica peste tot, atat la interior cat si la exterior, chiar si in mare de catre cele mai curajoase. Se pot arde intre 500 si 900 de calorii cu ajutorul lui. In plus, este cea mai buna modalitate de a imbina utilul cu placutul. Iti poti purta cel mai frumos costum de baie, te poti bronza, iti poti sculpta corpul si te poti bronza si relaxa in acelasi timp.

Joggingul. Este cea mai usoara disciplina. Se poate practica peste tot si toata lumea stie sa alerge. Nu-i asa? Fiecare persoana poate sa alerge in ritmul sau iar la o viteza de 10 km pe ora se pot arde in medie 600 de calorii.

Nu uita ca numarul de calorii pe care il poti arde tine si de metabolism, de varsta sau de greutatea pe care o ai. Unele metabolisme pot elimina caloriile mai usor decat altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *