Cu ce poti inlocui sucurile carbogazoase atuci cand vrei sa slabesti?

suc

Este destul de dificil sa rezisti unei bauturi carbogazoase. Nu-i asa? Sunt foarte racoritoare, sunt pline de prospetime, dulci si creeaza dependenta. Aceste bauturi au un real succes in ciuda nivelului lor ridicat de calorii. Dar atunci cand vrei sa slabesti, ar trebui sa le inlocuiesti fara urma de regrete.

suc

Alegerea este una extrem de vasta.

Apa, bineinteles. Beneficiile apei nu mai trebuie sa fie laudate. In cadrul unei alimentatii echilibrate si a unei activitati sportive zilnice, apa este cea care va actiona pozitiv asupra sanatatii si care este cea mai buna idee in cazul in care ai o activitate sportiva regulata. In plus, apa este cea care hidrateaza cel mai eficient organismul. Corpul, compus din 65% apa are nevoie de acest lichid pretios pentru a functiona asa cum trebuie. Consumata in mod regulat, in jur de un litru, un litru si jumatate zilnic, apa te va ajuta sa elimini toxinele si va elimina senzatia de foame.

Sucul de fructe proaspete. Fructele sunt pline de minerale si de vitamine si sunt indispensabile atunci cand vine vorba despre buna functionare a organismului. Sucurile smoothie de capsuni-banane, mar-pere si de ce nu, piersica – caisa sunt cele care te vor ajuta sa variezi gusturile si sa consumi mai multe fructe zilnic.

Ceaiul verde. Ceaiul verde este un aliat excelent atunci cand vine vorba despre silueta. Este plin de antioxidanti, nu contine multe calorii si poate sa arda foarte eficient grasimile absorbite de catre organism. Efectul sau diuretic favorizeaza si eliminarea toxinelor de catre organism. Nu exagera insa atunci cand vine vorba despre consumul de ceai verde, deoarece contine cafeina.

Ceaiul cu gheata home-made. Daca vrei sa te hidratezi intr-o maniera 100% naturala, cu o bautura care va seduce pe toata lumea, ceaiul cu gheata este cea mai buna idee. Este de ajuns daca lasi la infuzat trei plicuri cu ceai parfumate intr-un litru de apa. Este de ajuns daca le indulcesti cu stevia. Dupa cateva ore la rece se poate consuma.

Limonada. O bautura cu o multime de avantaje la activ. Foarte usor de preparat, foarte racoritoare, este ideala pentru o cura detox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *